Toimitusehdot

Noudatamme kaikessa toiminnassamme Suomen kuluttajansuojalakia. Kaikkien tuotteidemme hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Toimituskulut

Toimituskulut Suomeen sisältyvät tuotteiden hintaan poislukien pikatoimitukset, joista veloitamme erikseen. Mikäli haluat toimituksen muualle kuin Suomeen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@haapuvut.fi. Palvelemme sinua mielellämme.

If you would like delivery outside Finland, please contact us via e-mail asiakaspalvelu@haapuvut.fi.

Toimitusaika

Toimitusaika hää- ja juhlapuvuille on normaalisti noin 4 - 7 viikkoa. Mikäli tarvitsisit tuotteen lyhyemmällä toimitusajalla, ota meihin yhteyttä, niin koetamme auttaa parhaamme mukaan.

Vaihto- ja palautusoikeus

Meille on todella tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin. Näin ollen tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus lukuunottamatta mittatilaustuotteita, jotka on räätälöity asiakkaan toiveiden mukaisesti. Palautusoikeus alkaa siitä, kun asiakas on vastaanottanut tuotteen/tuotteet. Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia ja käyttämättömiä. Myyntikelpoisena palautetuista tuotteista palautamme rahat takaisin asiakkaalle 30vrk kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.Jos jostain syystä haluat palauttaa tuotteen ota yhteyttä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@haapuvut.fi ennen tuotteen palauttamista. Palautettava tuote tulee aina pakata huolellisesti, sillä sen tulee olla jälleenmyyntikuntoinen.

Kun kysymys on palautuksesta, joka ei johdu www.hääpuvut.fi virheestä tai siitä että tuote on viallinen, asiakas maksaa itse palauttamisesta aiheutuvat kulut. Emme lunasta maksamattomia lähetyksiä emmekä postiennakkopaketteja.

Reklamaatio

Jos tuotteemme on viallinen meistä johtuvista syistä, pyydämme tekemään asiasta reklamaation pikimmiten, mieluiten 48 tunnin kuluttua tuotteen vastaanottamisesta. Reklamaatio tulee osoittaa sähköpostiin asiakaspalvelu@haapuvut.fi otsikolla "Reklamaatio". älä lähetä tuotetta takaisin ennen kuin olemme antaneet siihen ohjeistuksen. Olemme asiakkaisiimme yhteydessä henkilökohtaisesti reklamaatiotilanteissa 48h sisällä tai viimeistään kahden arkipäivän sisällä reklamaation vastaanottamisesta.

Kaikki tuotteet tarkistetaan ennen asiakkaalle toimittamista ja tuotteen tulee olla myös palauttaessa siinä kunnossa, kun se oli asiakkaalle uutena saapuessaan. Otathan tämän huomioon sovittaessasi tuotteita. Laita esimerkiksi lakana lattialle laahuksen suojaksi sovittaessasi pukua ja peitä kasvot ohuella huivilla meikkitahrojen välttämiseksi.

Henkilötiedot

www.hääpuvut.fi on rekisterinpitäjänä vastuussa ilmoittamiesi henkilötietojen käsittelystä. Henkilötietojasi käytetään ainoastaan asiakassuhteen ylläpitämiseen. Kirjoittamalla osoitteeseen asiakaspalvelu@haapuvut.fi, voit pyytää henkilötietojesi korjaamista tai poistamista. Emme anna tietojasi eteenpäin suoramarkkinointitarkoituksiin.

Maksutavat

Verkkopankkimaksu (Checkout.fi)

Voit maksaa tuotteesi verkkopankkimaksuna. Käytössänne ovat kaikki yleisimmät verkkopankit: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä S-Pankki. Maksaminen tapahtuu Checkout-palvelun maksamiseen rakentaman sivuston kautta. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout (Lapitor Oy) 2014554-9 yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Luottokortit: Visa, Visa Electron ja Mastercard (Checkout.fi)

Meillä käyvät maksuvälineenä kaikki Luottokunnan kortit.Kauppamme toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Checkout Suomen Ostolaskut Oy.

Lasku (Checkout.fi)

Maksutapa tilaukselle voi olla verkkopankin lisäksi myös lasku tai osamaksu. Tällöin tuoteet maksetaan vasta, kun ne ovat saapuneet asiakkaalle. Maksuaikaa voi olla jopa 12kk riippuen, tuleeko lasku osamaksulla vai kertaluontoisena.

Laskun saa valittua maksutavaksi tilauksen lopussa. Siirry normaalisti maksamaan tuotteesi valitsemalla "Siirry maksamaan/Valitse lasku". Tämän jälkeen valitse maksutavaksi verkkopankin sijaan "Jousto".

Lasku-maksutapa edellyttää sen että henkilön, jonka nimiin tilaus tulee, on säännölliset tulot sekä luottotiedot kunnossa.Checkout.fi maksutavasta ei aiheudu asiakkaalle lisäkuluja (esim. käsittelymaksuja).Pidätämme oikeuden tuotteiden hinnanmuutoksiin sekä valita asiakkaamme. Emme vastaa myöhästymisistä, jotka aiheutuvat meistä riippumattomista syistä.

Viimeisin päivitys: 28.03.2014