Usein kysyttyä

Miten tilaan puvun teiltä?

Tilaaminen on helppoa!

1. Valitse puvun koko.
- Voit valita vakiokoon (esimerkiksi koko 36) tai voit tehdä tilauksen myös mittatilauksena. Tilatessasi mittatilauksena valitse kooksi "Mittatilaus" ja lähetä meille sähköpostilla mittasi osoitteeseen asiakaspalvelu@haapuvut.fi.

2. Valitse puvun kiinnitys.
- Vaihtoehtoja ovat vetoketju ja nyöritys. Hääpuvun voit tilata vetoketjulla tai nyörityksellä. Juhlapuvuissa kiinnitys on aina vetoketju. Erityistoiveesta juhlapuku voidaan valmistaa nyörityksellä mutta palautusoikeutta ei tälllöin ole.

3. Valitse puvun väri.
- Puvusta riippuen värille vaihtoehtoja ovat: tuotekuvan mukainen väri, Ivory, valkoinen, tai väri värikartan mukaan. Tilatessasi värin värikartasta valitse väriksi "Värikartasta" ja kirjoita väritoive tilauksen edetessä "Lisätiedot" kohtaan.

Voi ei, unelmapukuni katosi malliston päivityksen yhteydessä verkkokaupastanne. Onko minun mahdollista enää tilata kyseistä pukua kauttanne?


Kyllä on. Päivitämme mallistojamme säännöllisesti, pystyäksemme tarjoamaan mahdollisimman kattavan ja ajantasaisen pukuvalikoiman asiakkaillemme. Voit tilata unelmapukusi, vaikka mallistomme onkin muuttunut, mikäli muistat pukusi nimen tai pystyt kuvailemaan sitä meille tarkasti. Ota meihin yhteyttä asiakaspalvelu@haapuvut.fi, niin autamme mielellämme.

Mallistossanne ei ole unelmieni pukua, voinko tilata sellaisen teidän kauttanne?

Tottakai voit. Muistathan myös että kaikkiin mallistomme pukuihin voidaan tehdä suuriakin muutoksia mutta niistä tule sopia etukäteen ja kysyä tarjous.
Jos sinulla on sen sijaan valokuva tai linkki osoittaa meille unelmiesi puvusta voimme luultavimmin toteuttaa unelmasi. Lähetä kuva osoitteeseen asiakaspalvelu@haapuvut.fi, ilmoita myös kaikki mahdolliset lisätoiveesi, väri jne. saat tarjouksen puvusta parissa päivässä.

Vetoketju vai nyöritys?

Ellet ole ihan varma koostasi kannattaa ottaa pukuun nyöritys. Se antaa sinulle 5cm säätövaran sekä takaa hyvän istuvuuden. Vetoketju on oiva ratkaisu jos painosi ei heittele ja tiedät tarkkaan kokosi.

Olen kokoa 36 ja haluaisin tilata vanhojentanssipuvun, mutta kokona on vain "mittatilaus". Voinko kuitenkin tilata puvun koossa 36, jos haluan vai pitääkö minun ottaa erikseen mitat itsestäni?


Tietysti voit halutessasi tilata vanhojentanssipukusi myös tietyssä koossa, jos et halua ottaa tarkkoja mittoja itsestäsi. Ilmoita tällöin tilauksen yhteydessä "Lisätieto"-kentässä toivomasi vakiokoko esim. koko 36.

Löysin valikoimistanne ihastuttavan vanhojentanssipuvun, jonka haluaisin tilata. En kuitenkaan haluaisi, että koulussani kenelläkään muulla olisi samanlaista pukua. Onko minun mahdollista vaikuttaa asiaan millään tavoin?


Voit tilauksesi yhteydessä ilmoittaa meille toiveestasi, joko mainitsemalla siitä tilauksen "Lisätieto"-kentässä tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@haapuvut.fi.

Olen kokoa 38 mutta XL-mallistossa olisi mieleiseni hääpuku. Voinko tilata sen?

Tottakai! Kaikkia pukujamme saa tilattua minkä kokoisena tahansa. Myös hinta on pukukohtainen emmekä veloita lisämaksua koon mukaan. XL-mallistosta löytyy pukuja jotka imartelevat myös hieman muodokkaampaa vartaloa.

Mitä eroa on mittatilauspuvulla ja vakiokoon puvulla?

Mittatilauspuvut räätälöidään asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan täydellisesti istuvaksi. Tarjoamme mahdollisuuden pieniin mallinmuutoksiin veloituksetta. Näitä ovat mm. olkaimet, helman pituus, väri, vetoketjun vaihtaminen nyöritykseen jne. Mittatilaustuotteissa ei luonnollisesti ole vaihto eikä palautusoikeutta koska mittatilaustuotteet valmistetaan aina yksilökohtaisesti.

Vakiokoon puvut tilataan koon ja mallin mukaan. Näillä tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaan kannattaa ottaa huomioon että yleensä vakiokoon pukuun tarvitsee tehdä korjaustöitä täydellisen istuvuuden varmistamiseksi. Nämä korjaukset maksavat ammattiompelijalla 50-200 €.

Miksi www.hääpuvut.fi hinnat ovat niin edullisia?

Teemme kaikkemme ettei asiakkaillemme jäisi turhia kustannuksia maksettavaksi. Toimittajamme tekee yhteistyötä suoraan useiden tunnettujen vaatesuunnittelijoiden kanssa. Asioimme suoraan laatu-sertifioitujen tehtaiden kanssa ympäri maailmaa ja tuomme tuotteet myös itse maahan. Emme käytä ylimääräisiä välikäsiä. Haluamme ettei asiakkaallemme tulisi ylimääräisiä kuluja.

Missä ja miten www.hääpuvut.fi-puvut valmistetaan?

Myynnissä olevat tuotteet valmistetaan USA:ssa ja Aasiassa. Käytämme vain laatusertifoituja tehtaita jotka ovat sitoutuneet toimimaan yhteistyössä viranomaisten kanssa tarkan laadunvalvonnan alaisena. Näin voit olla varma että ammattilaiset valmistavat pukusi laadukkaista raaka-aineista ja ympäristöä kunnioittaen.

Millainen hääpuku minulle sopii?

Puvun valinta voi joskus olla todella haastavaa. Ajatus tietynlaisesta puvusta on mielessä, mutta mitä jos malli ei olekaan juuri SE oikea korostamaan kehosi parhaita puolia. Haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään oman unelmansa ja nauttimaan kauneudestaan, joten tässä muutamia vinkkejä mallinvalintaan:

Pieni morsian:Sirojen ja pienten henkilöiden valinta ovat ilmavat kapeat linjat tai merenneitomalliset puvut raskaiden helmojen sijaan. Pitsi ja sifonki ovat sinun valintasi.

Rintava morsian:Paljasta tai peitä, tärkeintä valinnassasi on kaula-aukko. Valitse mieluummin pieni sydämenmuotoinen tai pyöreä kaula-aukko, suoran, rintoja litistävän sijaan. Jos olkaimeton puku tuntuu ajatuksena hankalalta, joten kokeile rohkeasti olkaimia tai hyödynnä yläosassa paljastavaa pitsiä keventämään kokonaisuutta. Korosta kapeampaa lantiota kuoseilla ja muhkeilla alaosilla. Muista täysimittainen helma, jolla tasapainotat helposti muutoin raskasta yläosaa.

Runsas morsian:Haluat sitten kapeamman vaikutelman tai korostaa kauniita kurvejasi tärkeintä ovat leikkaukset. Suosi epäsymmetrisiä leikkauksia ja laskostettuja vyötäröitä. Empire-tyylisillä puvuilla ja pienellä laahuksella luot helposti pidemmän vaikutelman. Sasa vaikutus on polvi ja 3/4 mittaisilla puvuilla. Kavenna vyötäröäsi korostamalla sitä katseetvangitsevilla strassikoristeilla. Muista myös tummat koristevyöt. Unohda merenneito- ja trumpettimallit sekä erittäin runsashelmaiset puvut.

Hoikka morsian:Mikäli haluat itsellesi kurveja suosi muhkeita alaosia, joilla korostat lantiota. Halkiolla upeat sääresi pääsevät oikeuksiinsa ja a-linjainen pitkä malli korostaa pituuttasi. Loihdi vyötärösi esiin kirjailulla ja värikkäillä koristevöillä. Riko muutoin suoraa linjaasi olkaimettomilla, v-pääntie ja yksiolkaimisilla tai alaspäin levenevillä puvuilla kuten merenneito.Vältä halterneck päänteitä, sillä ne kaventavat olkapää linjaa ja korostavat yläosaa vyötärön sijaan.

Tiimalasi morsian:Voit häivyttää lantiota muhkealla helmalla tai korstaa kurvejasi kapealinjaisella, tyköistuvalla puvulla. Joka tapauksessa muista korostaa upeaa vyötäröäsi erilaisilla vöillä tai koristekirjailuilla. Tasapainota halutessasi lantiolinjaa, muhkealla puolireidestä lähtevällä helmalla.

Lantio morsian:Tasapainota kokonaisuutta korostamalla siroa yläosaa. Suosi vene- ja V-päänteitä sekä olkaimia. Sinulle sopivat parhaiten a-linjaiset puvut. Vältä kuitenkin liian muhkeita ja kerroksellisia alaosia sekä merenneitomallia, jos et halua erityisesti korostaa lantiotasi.

Viimeisin päivitys: 05.04.2016